06 - 41 93 69 10 olga@hondenbewustzijn.nl

Groepsbegeleiding

Voor pups en jonge honden geef ik samen met Marian de Lange van My Dogs Mind groepsbegeleidingen.

Puppy groepsbegeleiding

Alles is nieuw voor een pup. Ze hebben tijd nodig om alles zelf te ontdekken en als je hierin meegaat ontdek je zelf ook weer hele nieuwe dingen.

Wij helpen je te leren begrijpen wat je pup doet en beleeft. Hoe je kunt aansluiten zodat je pup zich goed kan ontwikkelen en je een fijne relatie opbouwt die gebaseerd is op wederzijds respect.

We houden rekening met wat de pup aankan. We besteden aandacht aan het bij je komen en het wandelen aan de lijn. Er is voldoende tijd en ruimte om ervaringen te delen.

Traditionele commando’s als “zit” en “af” komen niet aan bod. We gaan ervan gaan dat uw pup perfect is zoals hij op dat moment is. We kijken naar zijn mogelijkheden om zich te ontwikkelen tot een sociaal vaardige jonge hond.

De puppy groepsbegeleiding bestaat uit 8 praktijklessen van 45 minuten en een informatieavond van 2 uur.
De kosten zijn € 135,-

Jonge honden groepsbegeleiding

Een goed vervolg op de pup begeleiding is de jonge honden ervaringswandeling.

Hierbij zoeken we situaties op waarin de jonge hond binnen zijn eigen kern verder zijn wereld kan onderzoeken en daardoor beter kan begrijpen. U krijgt nog meer tools en handvatten aangereikt om de jonge hond in allerlei situaties te begeleiden. U doet kennis op van waarom uw hond reageert zoals hij doet en wat u in die situatie het beste kunt doen.

Op deze manier leert de jonge hond dealen met verschillende situaties en kan hij zelf oplossingen bedenken waardoor hij veel zekerder en stabieler in het leven kan staan. Hij kan zich ontwikkelen tot een sociale hond in plaats van een hond die sociaal aangeleerd gedrag vertoont.

De wandelingen zijn 5x om de 14 dagen. We gaan ieder keer weer een andere locatie bezoeken. Er zijn mogelijkheden om op zaterdagochtend en in de zomermaanden op maandagavond in te stromen. De kosten voor 5 wandelingen zijn € 75,-.

Ja, wij doen mee

7 + 3 =