06 - 41 93 69 10 olga@hondenbewustzijn.nl

Individuele begeleiding

Wandelen in het bos, samen op de bank, andere mensen en honden ontmoeten, samen spelen. Dat zijn de dingen waaraan we denken als we een hond willen of hebben.

Helaas gaat het niet altijd even gemakkelijk. Ik kan je helpen als er dingen zijn waar je tegenaan loopt met je hond. Ik help je om je hond beter te leren begrijpen en om hem beter te kunnen begeleiden. We werken aan een gelijkwaardige en respectvolle relatie. Zo kun je weer samen genieten.

Dit zijn de mogelijkheden

We hebben eerst een intake waarin we bekijken waar je tegen aanloopt en hoe ik je daarmee kan helpen. Je krijgt dan ook een uitgebreid persoonlijk verslag en bijpassende handouts. De intake duurt gemiddeld 1,5 uur en kost € 95,- exclusief reiskosten.

Afhankelijk van de intake kan er een vervolgsessie nodig zijn. Deze sessie duurt gemiddeld 1 uur en kost € 65,- exclusief reiskosten.

Ik biedt ook individuele begeleiding aan in de vorm van een cursus. De sessies hebben als doel om een fijne band op te bouwen met je hond en elkaar beter te begrijpen. Deze sessies zijn een combinatie van verschillende activiteiten zoals speuren, belevingswandeling, het begrijpen van de lichaamstaal van je hond en inzicht in de begeleiding van je hond (van pup tot volwassen).
We kijken altijd samen wat jouw voorkeur is.
De kosten zijn € 200,- voor 4 sessies en is mogelijk voor honden van alle leeftijden.

Ik wil graag meer informatie over de individuele begeleiding:

13 + 6 =