06 - 41 93 69 10 olga@hondenbewustzijn.nl

Over Olga

Van huis uit ben ik niet grootgebracht met huisdieren. Mijn passie voor honden is dus echt iets wat uit mijzelf komt.

Na een opleiding tot dierenartsassistente heb ik gewerkt op een specialistische kliniek en in een eerstelijns praktijk. Door op deze manier met dieren (voornamelijk hond en kat) om te gaan ben ik me meer gaan interesseren in gedrag. In 2000 kreeg ik de kans om bij hondenschool Alfa (tegenwoordig My Dogs Mind) intern te worden opgeleid tot instructeur. Dit heb ik uitgebreid met een opleiding bij Dogvision tot instructeur en later ook gedragstherapeut in 2008.

Met mijn laatste opleiding bij Learning Animals in 2014 ben ik nog dichter bij mijn gevoel in de omgang met dieren gekomen. Deze opleiding geeft ruimte voor mens en dier om zich te ontwikkelen en te groeien. Door een dier te zien zoals hij of zij is, verwachtingen en controle los te laten, ontstaat een prachtige samenwerking tussen jou en je hond. Wanneer je een echte relatie met je dier aangaat is er zoveel meer mogelijk……………

Ik help je graag in het opbouwen van een gelijkwaardige relatie zodat beide weer kunnen zijn wie ze daadwerkelijk zijn. Dan kunnen we weer nieuwsgierig zijn naar elkaar en van elkaar leren.

Ik wil graag contact opnemen

10 + 8 =